2012-12-27 10:05:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - inkább ne menjen ma dolgozni

Napi horoszkóp december 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, szétszórt és feledékeny lett az utóbbi időben. Most, hogy az ünnepek elmúltak, jön rá, hogy valakiről nagyon megfeledkezett, aki pedig fontos önnek. Még semmi sem múlt el azonban, még pótolható, amit elmulasztott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az egyik bizalmasáról megtudja, hogy olyasmit tesz, ami önnek csöppet sincs ínyére. Talán túlzás ezt hátbatámadásnak értelmezni. Inkább szembesítse őt a kellemetlen érzéseivel, mintsem a háta mögött terjesszen róla rossz híreket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma igazán szerencsésnek mondhatja magát. A Karácsony, úgy látszik, még nem múlt el, mert még mindig kapja az ajándékokat. Valakinek, akiről már szinte lemondott, most jut az eszébe. S ha késett is, drágább ön neki bárkinél…

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne gondolja azt, hogy csak az számít, amit ön tesz, és a többiek – a családtagjai, munkatársai – csak lopják a napot. A mai napon ön is kénytelen lesz értékelni az ő munkájukat is. Támaszkodhat rájuk, ha gondban van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, az elmúlt ünnepek miatt hatalmas elmaradásban van, most nem is bír másra koncentrálni, csak a munkájára. Pedig van valaki, aki csakis ön miatt jött be a két ünnep között a munkahelyére. Vegye már észre őt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha teheti, inkább ne is menjen ma dolgozni: túlságosan kiborulna a látványtól, ami ott fogadja. Úgy érzi, távollétében minden a feje tetejére fordult. Ne akarjon annyira tökéletes lenne! Koncentráljon a jó dolgokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán a kora sötétedés teszi, hogy egyre kevésbé van kedve kimozdulni. A munka végeztével siet haza, inkább a családi melegre vágyik, mintsem csavargásra, szórakozásra. Azért egy kis mozgásra kellene időt szakítania. Sétáljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ünnepek végén igencsak elégedetlenné vált a külsejét illetően. El is határozza ma, hogy elkezdi a fogyókúrát, és jócskán lead. A drasztikus módszerek, tudja, hatástalanok. Több mozgással többre megy, mint önkínzással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Olyasvalakivel akar üzletet kötni, akiről maga is tudja, hogy nem túl megbízható partner. Ha aztán folytatódik a csalódássorozat, amihez már hozzászokhatott, akkor ne is csodálkozzon. Lehetőleg csak kicsit kockáztasson!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legjobb, ha a mai napon még nem megy be dolgozni. Az ünnepek elmúltával most csak még szomorúbbnak látja a helyzetét abban a pozícióban, amit most betölt. Az elégedetlenség az első lépés ahhoz, hogy a fejlődésén gondolkozzon.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Anyagi gondjai lehetnek: kevesebb pénze maradt az ünnepek végére, mint amennyire számított. Szerencsére mindig van valami mentő ötlete, hogy honnan pótolja a hiányt. Legjobb, ha a kidolgozásnak már reggel nekiáll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mára elfogyott önből a karácsonyi béketűrés. Könnyen megbánthat valakit az önhöz közel állók közül. Legjobb, ha a munkájába folytja az elégedetlenségét. Talán már éppen a semmittevés az, ami megártott önnek.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: